Kedves leendő Anyuka, Anyuka, Apuka, Barátnő ,Nagyszülő, tehát mindenki aki az oldalam iránt érdeklődik!

Jó helyen jársz 🙂

Tőzsér-Láng Noémi vagyok 3 örökmozgó édesanyja és a Kismanók Kreatív műhelyének megálmodója. Ha a Kismanókat választod egy kézműves vállalkozást választasz. Nálunk mindenki részt vesz egy termék elkészülésében, így szívünk lelkünk belekerül. Gyermekeim az anyagválasztóim és minőségellenőreim, drága férjecském a hr-esünk:)

Vállalkozásunk 2 éve üzemel sikeresen és fokozatosan egyre több termékünk került bevezetésre. Büszkén elmondhatjuk magunkról, hogy egyedi kéréseitekkel is bátran  fordultatok hozzánk eddig is és remélem ezután is.

Már kislányként is érdekelt a varrás, emlékszem amikor a nagymamámmal a farsangi jelmezemet terveztük és varrtuk meg együtt. De az utam másfelé sodort.

Kismamaként viszont azt láttam, hogy a babáknak való termékek nagyon drágák,viszont a minőségük annál inkább megkérdőjelezhető.

Harmadik gyermekem megszületése után úgy éreztem én szeretnék neki készíteni dolgokat, így megszületett az első címkerongyi, takaró és kiskönyvborító. Ezután pedig mertem egy nagyot álmodni és létrehoztam kis műhelyemet.

Háromgyerekes Anyukaként fontosnak érzem, hogy a kezeim közül mindig minőségi termék kerüljön ki vevőbarát áron. Legnagyobb örömöm amikor látom , hogy az elkészült termék milyen boldogságot okoz.  Célom az, hogy mindenki megtalálja nálam a neki való terméket, így nem késztermékeket hoztam nektek, hanem anyagokat, amiből megálmodhatjátok a saját szetteteket én pedig elkészítem nektek.

Mivel termékeink a Te elkézelésed alapján készülnek el, ezért 2-4 hetes készítési idővel tudom vállalni.

Ha kérdésed van, írj bizalommal 🙂

Tőzsér-Láng Noémi

Kismanók Kreatív Műhelye megálmodója és alapítója

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button